ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗа добу в Україні відновлено електропостачання 3842 населених пунктів

За добу в Україні відновлено електропостачання 3842 населених пунктів

Після масованої ракетної атаки за минулу добу в Україні відновлено електропостачання 3842 населених пунктів, 105 залишаються знеструмленими
Після масованої ракетної атаки за минулу добу в Україні відновлено електропостачання 3842 населених пунктів, 105 залишаються знеструмленими, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив на брифінгу.
 
“За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, за добу відновлено електропостачання 3842 населених пунктів, залишаються знеструмленими 105 населених пунктів. Найближчим часом все відновимо”, - сказав Тимошенко.
 
Він наголосив, що зараз усі українці мають об’єднатися, щоб енергосистема могла пройти цей важкий період. Заступник керівника ОП закликав громадян із 17 до 23 години максимально обмежити використання побутових електроприладів.
 
Наразі триває відновлення постійних схем енергопостачання, можливі короткострокові - до кількох годин - обмеження постачання електроенергії в окремих регіонах.
 
Водночас, за словами Тимошенка, зросла кількість зруйнованих унаслідок обстрілів з боку рф об’єктів ЖКГ Сумської області. Кількість пошкоджених становить 134. Відповідальні служби працюють над усуненням наслідків обстрілів. Крім того, в області кількість пошкоджених приватних будинків збільшилася до 2216-ти, пошкоджених багатоповерхівок - 311.
 
На Харківщині кількість зруйнованих унаслідок обстрілів об’єктів на сьогодні сягнула 11 397-ми. Зокрема, зруйновано 3122 багатоповерхові будинки та 5240 приватних будинків, 116 адмінбудівель, 1638 об’єктів житлово-комунального господарства.
 

В обох областях тривають аварійно-відновлювальні роботи. 

 
Коментарі (0)