ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЗа LNG-термінал українці можуть не хвилюватися

За LNG-термінал українці можуть не хвилюватися

Зрив підписання договору з іспанською компанією-підрядником, яка виявилася фіктивною, не вплинув на темпи будівництва терміналу для зрідженого газу.

За словами Віце-прем'єр-міністра Юрія Бойка, будівництво LNG-терміналу йде за планом і ніщо на його будівництво не вплинуло, - інформує ГолосUA.

«Злощасний контракт з іспанською компанією-підрядником, яка виявилася фіктивною, стосувався другої черги будівництва. Про першу чергу реалізації проекту не йшлося», - запевняє Віце-прем'єр-міністр.

При цьому чиновник стверджує, що вже наступної осені в Україні з'явиться платформа для прийому газу, яка буде готова прийняти танкери.

Нагадаємо, як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, восени минулого року в уряді розгорівся мыжнародний скандал. У присутності Прем'єр-міністра Миколи Азарова та Міністра палива та енергетики Юрія Бойка голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів підписав угоду з партнерами на 1,1 млрд дол.

Пізніше іспанська компанія-партнер України в консорціумі з будівництва LNG-терміналу заявила, що вона не знає людини, яка від її імені підписувала контракт.

 
Коментарі (0)