ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗа програмою «Кредити 5-7-9%» видано 2,4 млрд грн

За програмою «Кредити 5-7-9%» видано 2,4 млрд грн

За останній тиждень видано нових кредитів на суму 638 млн грн

За останній тиждень видано нових кредитів на суму 638 млн грн.

Загальний обсяг кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%" склав 2,4 млрд грн, з яких 0,8 млрд грн - це кошти на інвестиції, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook.

"За програмою 5-7-9% тільки за останній тиждень видано нових кредитів на суму 638 млн гривень. Ініціатива Президента дає результат, і малий і середній бізнес отримує дешевий кредитний ресурс", - написав прем'єр.

Згідно з оприлюдненими ним даними, всього за програмою було укладено одна тисяча чотиреста сорок шість кредитних договорів, у тому числі - 418 видав Приватбанк, 375 - Укргазбанк, 287 - Ощадбанк.

У березні Кабмін розширив програму: збільшив максимальну суму кредиту до 2 млн грн і передбачив підтримку для компаній, які сприяють боротьбі з поширенням коронавируса.

 В середині квітня в програмі дозволили брати участь підприємствам з річним доходом до 100 млн грн, максимальну суму кредиту збільшили до 3 млн грн.

 29 квітня програму знову розширили, а в антікарантінний пакет включили можливість отримувати кредити рефінансування під 0% без обмеження суми.

 

 

 
Коментарі (0)