ГоловнаНовини ЖКГЗа рік столична нерухомість подешевшала на 8,5%

За рік столична нерухомість подешевшала на 8,5%

За рік ціни на житлову нерухомість на вторинному ринку столиці знизилися на 8,5%.Про це повідомив президент Союзу фахівців з нерухомості України Олександр Рубанов у ході прес-конференції в Києві, передає кореспондент ІА «Україна Комунальна».За словами О.Рубанова, якщо станом на 30 червня 2010 р. сер

За рік ціни на житлову нерухомість на вторинному ринку столиці знизилися на 8,5%.

Про це повідомив президент Союзу фахівців з нерухомості України Олександр Рубанов у ході прес-конференції в Києві, передає кореспондент ІА «Україна Комунальна».

За словами О.Рубанова, якщо станом на 30 червня 2010 р. середня ціна кв. м на вторинному ринку Києва становила 1949 дол. США, то станом на 30 червня 2011 р. - вже 1787 дол.

При цьому експерт уточнив, що мова йде про ціну пропозиції. Середня ж ціна продажу кв. м трохи нижча. Зокрема, за даними Олександра Бондаренка, голови національної ради ріелтерської палати України, на сьогоднішній день вона досягає 1450 дол. США.

За його словами, діапазон поступок при продажу, зокрема, на ринку «економ-житла» становить 3-7%, житла «бізнес-класу» - 10-25%.

 
Коментарі (0)