ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗаборгованість по виплаті субсидій в Україні відсутня

Заборгованість по виплаті субсидій в Україні відсутня

На сьогоднішній день в Україні відсутня заборгованість по виплаті субсидій на житлово-комунальні послуги; коштів на виплати до початку опалювального сезону вистачає

 

На сьогоднішній день в Україні відсутня заборгованість по виплаті субсидій на житлово-комунальні послуги; коштів на виплати до початку опалювального сезону вистачає.

Про це заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

"На сьогоднішній день заборгованості по виплаті житлових субсидій в країні немає. Вони фінансуються вчасно і забезпечується їх виплата в установлені строки. Зараз того ресурсу, який є, вистачає до початку опалювального періоду", - сказав Музиченко.

Заступник міністра повідомив, що Мінсоцполітики планує проаналізувати додаткову потребу в коштах на субсидії, яка може з'явитися з урахуванням тарифів на послуги, і в разі необхідності буде виходити з відповідними ініціативами в уряд і парламент.

"Якби основною ідеєю була економія ресурсу, то не був би встановлений перехідний період (для призначення субсидій. - Ред.)", - підкреслив Музиченко.

Заступник голови Мінсоцполітики нагадав, що до 1 вересня можна звернутися за субсидією і вона буде призначена і виплачена з 1 травня.

 

 

 
Коментарі (0)