ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗахід вручну: кримчанам вимикатимуть світло задля справедливості

Захід вручну: кримчанам вимикатимуть світло задля справедливості

У містах окупованого Криму, так звана «влада» півострова вирішила відключати світло в будинках вручну. Це стосуватиметься тих будинків, які розташовані на одній лінії з об’єктами життєзабезпечення міст.

У Севастополі «влада» доручила відключати світло в житлових будинках, які не підпадають під автоматичні припинення електропостачання, вручну. Таке розпорядження дав «губернатор» Севастополя Сергій Міняйло, передає прес-служба «уряду».

«По-максимуму відключати споживачів, які не забезпечують життєдіяльність міста», - сказав він.

Таким чином, на півострові збираються забезпечити соціальну справедливість.

«Ваші підлеглі йдуть по лінії найменшого опору. Севастопольці звертаються з цього приводу. Легше відключити кнопкою, але справедливість повинна бути. Переходьте до ручного відключення», - сказав пан Міняйло.

Крім Севастополя, до відключення світла в ручному режимі вирішили перейти в Керчі. На сайті міської адміністрації також йдеться про «необхідність забезпечити соціальну справедливість».

Під ручне відключення підпадатимуть будинки, які розташовані на одній лінії з об'єктами життєзабезпечення міста.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, міста та селища окупованого Криму страждають від відключень електропостачання. Часті знеструмлення населених пунктів пов’язані із збільшенням аварій на електромережах.

 
Коментарі (0)