ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗакарпатські комунальні підприємства втрачають кошти

Закарпатські комунальні підприємства втрачають кошти

На Закарпатті комунальне підприємство втратило майже мільйон гривень через те, що його працівники не стягнули своєчасно заборгованість з квартировинаймачів за надані послуги.

Під час ревізії Ужгородського комунального підприємства «Житловий ремонтно-експлуатаційний район №4» було виявлено втрату фінансових ресурсів на суму майже 1 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної фінансової інспекції.

«За нестачі на підприємстві оборотних коштів його посадові особи своєчасно не вжили заходів щодо стягнення із 846 квартиронаймачів заборгованості за надані послуги. Через це підприємство втратило майже 1 мільйон гривень» - йдеться у повідомленні.

За допущені порушення посадових осіб підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності, а про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Управління ЖКГ кримської столиці збідніло майже на 600 тис. грн. через невиправдані витрати державних коштів. Ряд підрядників завищував вартість надання своїх послуг.

 
Коментарі (0)