ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗакарпатське обленерго радить споживачам встановлювати сонячні панелі

Закарпатське обленерго радить споживачам встановлювати сонячні панелі

ПАТ «Закарпаттяобленерго» радить приватним домогосподарствам встановлювати сонячні панелі та отримати «зелений» тариф.

Як зазначають у компанії, проектування та монтаж сонячних панелей необхідно доручити організації з відповідним досвідом роботи та позитивними відгуками, йдеться на офіційному сайті «Закарпаттяобленерго».

«Якщо потужність генеруючої установки перевищує договірну потужність, необхідно звернутись у Сервісний центр відповідного (М)РЕМ і збільшити її до необхідної величини, - рекомендують енергетики. – Разом з тим потрібно придбати двонаправлений лічильник електричної енергії - краще виробництва Actaris, ACE 6000».

Такий лічильник можна замовити у ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Побутовим споживачам, які мають намір встановлювати сонячні батареї, необхідно також надати у Сервісний центр відповідного (М)РЕМ пакет документів на допуск: заяву-повідомлення з двомапримірниками однолінійної схеми підключення генеруючої установки(можна отримати на сайті товариства), копії паспортів на інвенторне устаткування та сонячні панелі, сертифікати їх відповідності, виписку з банку із зазначенням поточного рахунку, на який будуть перераховуватись кошти, копію паспорту та ідентифікаційного коду, копію діючого договору про користування електричною енергією.

У ПАТ «Закарпаттяобленерго» наголошують, що зелений тариф надається лише приватним домогосподарствам, які мають декларацію про введення в експлуатацію.

 

 
Коментарі (0)