ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЗакон про «зелені» тарифи вже на підписі у спікера

Закон про «зелені» тарифи вже на підписі у спікера

У Верховній Раді розблокували законопроект про «зелений» тариф, і документ знаходиться на візуванні у спікера

У Верховній Раді розблокували законопроект про «зелений» тариф, і документ знаходиться на візуванні у спікера.

Депутат Ганна Скороход, раніше блокувала прийняття законопроекту, відкликала свої претензії, які блокують підписання прийнятого Радою законопроекту №3658 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії».

Нагадаємо, що незабаром український ринок відновлюваної енергетики перейде з «зелених тарифів» на «зелені аукціони», що обіцяє країні зниження цін за якими держава оплачує зелену електроенергію. Про це йдеться в положеннях закону № 3658, який Рада розглядала від 19 червня.

Важливо сказати, що мова йде про закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії».

Раніше повідомлялося, що закон про новий ринку електроенергії, прийнятого 13 квітня, набув чималого розголосу. Основні зміни, які обговорюються, стосуються права вибору споживачем постачальника електричної енергії та створення умов конкуренції на ринку.

 

 
Коментарі (0)