ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЗаконопроект про пенсійну реформу можуть прийняти за основу

Законопроект про пенсійну реформу можуть прийняти за основу

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендував Верховній Раді України розглянути пакет урядових законопроектів з питань пенсійної реформи в сесійній залі вже на цьому тижні, прийняти їх за о

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендував Верховній Раді України розглянути пакет урядових законопроектів з питань пенсійної реформи в сесійній залі вже на цьому тижні, прийняти їх за основу з деякими застереженнями і доопрацювати до другого читання. Відповідне рішення прийнято на засіданні Комітету в понеділок.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Разом з тим на порядку денному пленарного засідання 11.07.2017 р числяться як урядовий законопроект № 6614 (про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій), так і ще 5 альтернативних від народних депутатів.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
12 Липня 2017 p. 17:43
Від початку незалежності в Україні впроваджуються ті чи інші реформи. Загальним результатом усіх реформ є: постійне знецінення національних грошей; виникнення та неухильне зростання зовнішнього боргу; втрата виробничого потенціалу (замість власного промислового виробництва -- продажа за кордон сировини і купівля імпортних готових товарів) ; )втрата територій, а з ними і ресурсів; збідніння пересічної маси населення внаслідок узаконених шахраювань привладних спритників. ---------------------------------------------------------------------------------Думаю, що усі наступні реформи, як би їх надійно не наряджали, будуть мати той самий результат.