ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничні квитки на Південь країни можна купити попередньо

Залізничні квитки на Південь країни можна купити попередньо

«Укрзалізниця» відновлює попередній продаж квитків на поїзди, які прямують у південному напрямку. Невдовзі також буде відкритий попередній продаж на дати, починаючи з 31 березня по 17 квітня.

«Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків на поїзди, які прямують 18 квітня у напрямку Півдня України. На дати, починаючи з 31 березня по 17 квітня включно, попередній продаж квитків буде відкрито уже найближчими днями. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

При цьому зауважимо, попередній продаж квитків на поїзди, які курсують у південному напрямку через ділянку Миронівка – Тараса Шевченка – Знам’янка, було тимчасово призупинено у зв’язку з коригуванням графіка руху з урахуванням так званих «вікон» для ремонту колій та контактної мережі. Зокрема, це поїзди з Києва до Сімферополя, Запоріжжя, Дніпропетровська та інші.

 Так, на напрямку Тараса Шевченка – Знам’янка здійснюватиметься ремонт контактної мережі, а на дільниці Миронівка – Тараса Шевченка - колійні роботи. Рух тут здійснюватиметься до 18 квітня лише по одній колії.

Однак, усі поїзди, які курсують щоденно, здійснюватимуть перевезення. Деякі – зміненим маршрутом, а частина – за зміненим розкладом. Про відкриття попереднього продажу квитків на інші дати буде повідомлено додатково.

Довідково: «Вікно» у графіку руху поїздів – це перерви у русі поїздів на певній ділянці для виконання ремонтно-будівельних або монтажних робіт.

 
Коментарі (0)