ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничні квитки «переведуть» на літній час

Залізничні квитки «переведуть» на літній час

«Укрзалізниця» внесла зміни у залізничні квитки у зв'язку з переходом на літній час. Коректив також зазнали і графіки курсування пасажирських потягів.

«Укрзалізниця» відкоригує у залізничних квитках час відправлення та прибуття потягів. Зміни зумовлені переходом в ніч з 28 на 29 березня на літній час. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укразалізниці».

Крім цього, відкориговано і графік курсування пасажирських потягів, які також будуть відображені у квитках. Зміни вже погоджені із адміністраціями сусідніх країн.

Поїзди, що знаходитимуться в дорозі в ніч з 28 на 29 березня, прибудуть до кінцевих зупинок вже за скоригованим графіком літнього часу, а потяги приміського сполучення курсуватимуть уже згідно з літнім часом.

«Про зміни руху поїздів на період переведення годинників залізничники своєчасно інформують пасажирів на вокзалах та у поїздах, закликають пасажирів бути уважними та планувати свої поїздки з урахуванням переходу на літній час», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у зв’язку з підвищенням пасажиропотоку в західному напрямку «Укрзалізниця» на вихідні призначила додатковий поїзд № 207/208 Київ-Ужгород.

 
Коментарі (0)