ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничні маршрути поповнились додатковими поїздами

Залізничні маршрути поповнились додатковими поїздами

Цими вихідними українці зможуть скористатися додатковим потягом у західному напрямку. Крім цього, збільшено кількість рухомого складу і в південному напрямку на час великодніх свят.

«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг № 269/219 сполученням Київ – Івано-Франківськ, який розпочне курсування вже цими вихідними. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зі столиці поїзд вирушить 27 березня та 3 квітня о 22:23, у зворотному напрямку – 29 березня та 5 квітня о 20:00. Залізничники зазначають, що скористатися потягом зможуть мешканці Козятина, Вінниці, Хмельницького, Тернополя та Львова.

Крім цього, на час великодніх свят також призначено кілька додаткових потягів. Маршрути, які пролягають у південному напрямку поповнили 2 додатковими поїздами:

№ 210/209 Миколаїв – Київ, який вирушатиме із Миколаєва 9 та 13 квітня, а із Києва – 10 та 14 квітня. Курсуватиме він через станції Кривий Ріг, ім. Тараса Шевченка, Городище, Корсунь, Миронівку, Біла Церква та Фастів.

№ 781/782 Кременчук - Полтава – Київ, який розпочне курсувати 14 квітня. Маршрут потяга буде проходити через станції Миргород, Ромодан, Гребінка та Дарниця.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» поповнила західний напрямок додатковим потягом, який сполучатиме Київ та Львів. Поїзд курсуватиме на час великодніх свят.

 
Коментарі (0)