ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники ліквідовують наслідки снігопаду

Залізничники ліквідовують наслідки снігопаду

Впродовж доби на залізниці для боротьби зі снігом були задіяні майже дві тисячі залізничників. Суттєвих затримок поїздів через негоду не зафіксовано.

Для забезпечення безперебійного руху поїздів у складних погодних умовах за добу для боротьби зі снігом було залучено майже 2 тисячі залізничників. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниці».

Як йдеться у повідомленні, протягом минулої доби залізничники очистили від снігу 4294 стрілочних переводи, 460 станційних колій та 133 пасажирські платформи.
 
Зазначається, найбільше снігу зафіксовано на станціях Полтава, Гребінка, де висота снігового покрову досягала 20 см. На окремих станціях, зокрема Сянки, Конотоп, ім. Т. Шевченко, Тернопіль від 5-15 см. Для розчищення снігових заметів спеціальна техніка не використовувалася.
 
Примітно, суттєвих затримок поїздів через негоду не зафіксовано.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Одеській області обмежено рух вантажних автомобілів по всіх дорогах загального користування. Також, заборонено в’їзд у Одесу вантажного автотранспорту. Відповідні заходи введено у зв’язку із ускладненням погодних умов.
 
Коментарі (0)