ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники «підкинули» додаткових потягів на вихідні

Залізничники «підкинули» додаткових потягів на вихідні

На найближчі вихідні «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди до Ужгорода та Івано-Франківська. Це зробили для задоволення попиту пасажирів у перевезенні.

Для задоволення попиту пасажирів у перевезенні залізничним транспортом найближчими вихідними «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди № 207/207 Київ – Ужгород та № 269/219 Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

Так, поїзд № 207/207 Київ – Ужгород відправиться у рейс із Києва у п’ятницю 24 квітня о 17:30, у зворотному напрямку – в неділю 26 квітня о 13:21.
 
Поїзд № 269/219 Київ – Івано-Франківськ відправиться з Києва у п’ятницю 24 квітня о 22:23, зворотно у неділю 26 квітня о 20:00.
 
««Укрзалізниця» здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на травневі вихідні «Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів поїздів у західному напрямку. Зокрема, залізничники «підкинули» додаткові потяги з Києва в Ужгорода та Івано-Франківськ.
 
Коментарі (0)