ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники «підкинули» додатковий потяг до Івано-Франківська

Залізничники «підкинули» додатковий потяг до Івано-Франківська

Між Кивом та Івано-Франківськом четверті вихідні поспіль курсуватиме додатковий поїзд. Це пов’язано з підвищенням пасажиропотоку у зазначеному напрямку.

Для задоволення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом «Укрзалізниця» знову на вихідні призначає додатковий поїзд № 269/219 Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства. 

За інформацією залізничників, з Києва поїзд вирушить 13 лютого о 22:23, а в зворотному напрямку – 15 лютого о 20:00. Поїздом зможуть скористатися також мешканці Козятина, Вінниці, Хмельницького, Тернополя та Львова.
 
Як зазначають фахівці департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення, наразі на вихідні у зазначеному напрямку спостерігається підвищення пасажиропотоку і тому приймається рішення про призначення додаткового поїзда. Цей поїзд курсуватиме вже четверті вихідні поспіль.
 
Окрім додаткового поїзда, наразі між Києвом та Івано-Франківськом курсує три пари поїздів: № 73 Москва – Івано-Франківськ, № 43 та № 143 Київ – Івано-Франківськ    
 
Як раніше повідомляла «Україна  Комунальна», розклад руху швидкісних електропоїздів Інтерсіті+ сполученням Київ - Харків зміниться з 17 лютого. Потяги відправлятимуться зі столиці і прибуватимуть до Харкова дещо пізніше.
 
Коментарі (0)