ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники «підкинули» рейсів до свят

Залізничники «підкинули» рейсів до свят

Державна адміністрація залізничного транспорту збільшила кількість рейсів додаткових поїздів, котрі були призначені на травневі свята. Найбільше укріпили залізничне сполучення з Заходом країни.

В «Укрзалізниці» продовжують призначати додаткові рейси до свят. На 11 травня залізничники додали рейс потяга №579П/580К Дніпропетровськ – Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«Із Дніпропетровська до Києва він вирушить 11 травня 2014 року. Додатковий поїзд вирушатиме у рейс о 12:07 та прибуватиме до Києва о 22:05. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 09:10 та прибуватиме на станцію призначення о 17:53», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо,  усього на травневі свята «Укрзалізниця» призначила 15 додаткових поїздів та додаткові рейси 2 цілорічних поїздів. Найбільше поїздів – 9 призначено у напрямку Західної України до міст Львів, Ужгород та Івано-Франківськ.
 
До речі, на залізничні маршрути опісля модернізації поетапно повертатимуться поїзди Hyundai. 6 квітня поновив курсування потяг сполученням Дарниця – Київ– Львів.

 

 
Коментарі (0)