ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники підрихтують потяги до зими

Залізничники підрихтують потяги до зими

Залізничники готують потяги до осінньо-зимого періоду. На ремонт рухомого складу підуть тисячі гривень. «Укрзалізниця» перевірить всі системи життєзабезпечення вагонів і підготують опалювальну систему.

На залізницях розпочалася підготовка пасажирського господарства до роботи взимку. В рамках потяги пройдуть деповський та капітальний ремонт. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«До першого листопада «Укрзалізниця» підготує 3274 вагони пасажирських поїздів дальнього сполучення до роботи взимку. З них 193 одиниці пройдуть деповський,  а 583 – капітальний ремонти», – йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, залізничники додали, що наразі вартість деповського ремонту вагона складає приблизно 85 тис. грн., капітальний – обійдеться від 200 до 700 тисяч. На косметичний ремонт одного вагона, його техобслуговування та підготовку до зимового періоду витрачається від 5 до 9 тисяч гривень. 
 
Крім того, при підготовці пасажирських вагонів до зими залізничники перевіряють всі системи їх життєзабезпечення, діагностують, ремонтують і готують опалювальну систему. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через великий пасажиропотік Донецька залізниця прийняла рішення продовжити курсування поїзда сполученням Маріуполь-Харків. Поїзд курсуватиме з Маріуполя до 24 вересня.
 
Коментарі (0)