ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники «переграли» зупинки потягів

Залізничники «переграли» зупинки потягів

Для потягів транзитних міжнародних сполучень та міжнародних поїздів у сполученні Криму виділили окремі зупинки. Це пов’язано заходами безпеки в умовах нестабільної ситуації в країні.

Транзитні міжнародні поїзди та міжнародні поїзди у сполученні з АР Крим зупинятимуться лише на окремих вокзалах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«В умовах нестабільної ситуації в державі та з метою запобігання втручанню сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту Укрзалізниця посилює заходи безпеки. Так, наразі тимчасово встановлені зупинки транзитним міжнародним поїздам та міжнародним поїздам у сполученні з АР Крим лише на позакласних вокзалах та вокзалах 1-го класу. Решта зупинок відмінена.  Пасажирам, які придбали квитки до станцій, на яких відмінено зупинки поїздів, буде запропоновано здати квиток для повернення коштів у повному обсязі», – йдеться в повідомленні.
 
Окрім того,  пасажири можуть прослідувати до станції, яка передує тій, до якої було придбано квиток. У такому випадку пасажири можуть не пізніше трьох годин після відходу поїзда пред'явити проїзний документ до квиткової каси, де їм поставлять у квитку відповідну відмітку та повернуть кошти за непрослідувану відстань.
 
На території України загалом нараховується 126 вокзалів, у тому числі позакласних вокзалів – 19, вокзалів 1 класу – 12.
 
Коментарі (0)