ГоловнаФоторепортажТранспортЗалізничники показали «золотий» вагон для VIP-персон

Залізничники показали «золотий» вагон для VIP-персон

Придніпровська залізниця пропонує пасажирам нову послугу – оренду вагону-салону. Такий окремий вагон скоріше нагадує «квартира на колесах» з усіма вигодами.

Придніпровська залізниця презентувала нову послугу – подорож окремим комфортабельним вагоном-салоном, який можна замовити на бажану дату та напрямок, часових обмежень для VIP-поїздки немає - все за бажанням клієнта, повідомляє прес-служба залізниці.

«Вагон-салон – це сучасна затишна і комфортабельна «квартира на колесах» з усіма вигодами. До послуг клієнтів дві спальні, кабінет зі спальним місцем, конференц-зала, де можна проводити ділові зустрічі, святкувати з друзями чи родиною, просто відпочивати, а також кухня і туалетна кімната з душовою кабінкою, - зазначається в повідомленні.

Вагон облаштовано системами кондиціювання повітря, сучасною теле- , відео- та музичною апаратурою.

Пасажирів такого вагона ненав’язливо і люб’язно обслуговуватиме досвідчений персонал: приготує смачні страви, накриє на стіл, виконає прибирання у купе тощо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» призначила 8 додаткових рейсів швидкісного потяга Інтерсіті+ № 728/727 сполученням Київ – Харків.

 
Коментарі (0)