ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники призначають рейси додаткових потягів зі Сходу

Залізничники призначають рейси додаткових потягів зі Сходу

Аби мешканці, які мають намір покинути небезпечні регіони Сходу, могли здійснити бажане, в «Укрзалізниці» призначають додаткові рейси потягів. Лише протягом двох тижнів їх було більше 10.

Упродовж двох тижнів для вивозу пасажирів із проблемних регіонів України було призначено на 11 рейсів поїзд № 565/566 Донецьк – Київ та на 7 рейсів поїзд № 564/563 Луганськ – Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«У дні, коли курсували додаткові поїзди, у продажу залишалося від 70 до 150 вільних місць зі Сходу України. Таким чином, завдяки  додатковим поїздам ми повністю забезпечили вивіз мешканців східних регіонів, які мали намір покинути небезпечну територію», – заявив начальник головного пасажирського управління Укрзалізниці Ігор Бреус

Наразі у східному напрямку курсує 15 пар поїздів. Зокрема, 5 пар поїздів із Південно-Західної залізниці, 2 пари поїздів з Одеської залізниці, 1 пара поїздів із Львівської залізниці, 3 пари поїздів із Південної залізниці та 4 пари поїздів із Придніпровської залізниці (у тому числі 2 пари поїздів сполученням із Кримом).  
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» організувала низку нових маршрутів поїздів до місць відпочинку на узбережжі Чорного і Азовського морів.
 
Коментарі (0)