ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники відновлюють підірвану колію під Донецьком

Залізничники відновлюють підірвану колію під Донецьком

На перегоні Іловайськ – Кутейникове залізничникам доведеться підняти 14 вагонів та відремонтувати 300 м колії, – такі наслідки підриву колії на 1160 км Донецької залізниці.

Тривають відновлювальні роботи на перегоні Іловайськ – Кутейникове, де 22 червня невстановленими особами було підірвано колію, якою рухався вантажний поїзд. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Головному управлінні безпеки руху. 

«Чотирнадцять вагонів, які зійшли з рейок в результаті підриву, піднімають два відбудовних поїзда, два крани, три бульдозера та інша техніка. На відновлювальних роботах задіяні близько 100 залізничників – електрики, колійники, зв’язківці, працівники відбудовних поїздів. Станом на 16:00 23 червня вже піднято вісім вагонів. На ділянці також триває ремонт колії. Відновити непарну колію, з можливістю пропуску поїздів, планується  до кінця дня 24 червня», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 червня о 15:35 на перегоні Іловайськ – Кутейникове (1170 км) Донецької залізниці невстановленими особами було скоєно підрив колії. В момент вибуху по перегону рухався вантажний поїзд. В результаті зійшли з рейок  14. 
 
Коментарі (0)