ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапорізькі проспекти закриваються для транспорту

Запорізькі проспекти закриваються для транспорту

На час святкування Дня Перемоги у Запоріжжі перекриють рух авто- та електротранспорту по одному з проспектів. Рух транспорту спрямують іншими вулицями.

На 9 травня в Запоріжжі обмежать рух транспорту по проспекту Леніна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

«У зв'язку з проведенням святкових заходів присвячених відзначенню 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня рух авто- та електротранспорту по проспекту Леніна буде закрито: з 8:00 до 12:00 від вул. Южноукраїнської до пл. Леніна і з 17:00 до 22:00 від площі Поляка до вул. Південноукраїнської», - наголошується в повідомленні.

Окрім того додається, що в цей час рух автотранспорту буде здійснюватися по вул. 40 років Радянської України та вул. Перемоги. Рух електротранспорту - з Правого берега до пл. Леніна, Космічного та Південного житлових масивів до площі Радянської.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 9 травня під час проведення загальнодержавних і загальноміських заходів, присвячених Дню Перемоги, буде перекрито ряд вулиць і у центрі столиці.

 
Коментарі (0)