ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗапорізькі трамваї стають більш комфортнішими

Запорізькі трамваї стають більш комфортнішими

На запорізькі вулиці випустили оновлений трамвай. Транспортний засіб змінив не лише зовнішній вигляд, але і набув нових можливостей.

У Запоріжжі на маршрут вийшов оновлений трамвай Т-ЗМ №425. Капітальний ремонт трамвая виконаний на ремонтній базі підприємства «Запоріжелектротранс». Вартість ремонтних робіт склала 400 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Запорізької міської ради.

В ході ремонту була проведена заміна бортової обшивки та елементів рами вагона, антикорозійна обробка внутрішніх і зовнішніх поверхонь кузова. Повністю замінена внутрішня обшивка вагона. Для цього використовувалися сучасні матеріали, які володіють високими якісними показниками вологостійкості, зносостійкості, мають привабливий зовнішній вигляд (бакелізована фанера з просоченням, нековзне покриття підлоги салону). Жорсткі сидіння замінені м'якими.

У салоні встановлені світлодіодні світильники. Замінені на нові обкат-пари, комплект підшипників, бандажі, гальмівне обладнання, карданні вали. При зовнішньому фарбуванні використовувалися сучасні лакофарбові матеріали, стійкі до зношування і несприятливих погодних умов.

З метою ефективного керування трамваєм замінені електронні прилади силової схеми, що покращує його ходові характеристики і комфортність поїздки для пасажирів - пуск і гальмування вагона стають більш плавними.

Трамвай №425 обладнаний сертифікованим модемом і Wi-Fi роутером для забезпечення пасажирам вільного доступу в Інтернет.

 
Коментарі (0)