ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗапорізькі вулиці стали світлішими

Запорізькі вулиці стали світлішими

З початку року в Запоріжжі відремонтували понад 18 тис. світильників зовнішнього освітлення. Таким чином, у місті залишаються не освітленними близько 3% вулиць.

У 2014 році на вулицях обласного центру КП «Запорізькмісксвітло» відремонтувало понад 18 тис. світильників зовнішнього освітлення, 859 шаф управління, замінило 356 світильників, понад 12 тис. перегорілих ламп, проклало 26 км повітряних і кабельних ліній електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Крім того, згідно з повідомленням, за рахунок власних коштів підприємство виконує роботи по відновленню мереж зовнішнього освітлення.

Так у 2014 році були замінені світильники на вулиці Вітровій (24 світильника), Іскри (25 світильників), Шушенській (15 світильників), Нарвської (11 світильників). Сьогодні ремонтні роботи були закінчені на вулиці Грудневій.

За словами керівника КП «Запорізькмісксвітло» Олександра Авдієнко, в Запоріжжі залишаються не освітленними близько 3% вулиць міста. Робота по ремонту, відновленню мереж зовнішнього освітлення триває. Зокрема, зараз необхідно вирішити питання з тими вулицями, де обленерго замінила старі електроопори на нові. Тут необхідно встановити нові світильники.

 
Коментарі (0)