ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЗапорізька область на фініші газифікації

Запорізька область на фініші газифікації

Запорізька область поступово газифікується. Нещодавно «блакитне» паливо пустили ще у два села, це стало підставою для розмов про завершення газифікації області.

У селах Вовківка та Нововолодимирівка Михайлівського району Запорізької області відбувся пуск газу. Ця подія знаменувала завершення газифікації всього району. Тепер газом забезпечені оселі 38 населених пунктів, - повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

За словами голови Михайлівської райдержадміністрації Сергія Передерія, до двох останніх сіл – Вовківки та Нововолодимирівки –  за державний кошт підведено газопровід від с. Тополине Василівського району протяжністю 6 км вартістю 656,6 тис. грн та побудовано другу чергу газопроводу по селах протяжністю 5,  км за кошти членів кооперативу  на суму  534,9 тис. грн.

«Газифікація району розпочалась ще в 1991 році, коли було побудовано відвід від магістрального газопроводу високого тиску м. Мелітополь до автоматичних газорозподільних станцій села Високе, селищ Михайлівка і Пришиб. І тільки нині, через понад 20 років, ми можемо говорити про завершення цього вкрай важливого для  району процесу. Для сільських жителів це означає суттєве поліпшення якості умов життя», – зазначив Сергій Передерій.

 
Коментарі (0)