ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗапорізьким будинкам відключили опалення та гарячу воду

Запорізьким будинкам відключили опалення та гарячу воду

У Запоріжжі сьогодні будинки на кількох вулицях міста залишились без теплопостачання. Це спричинено проведенням робіт на тепломережах. Окрім того, в одному з районів частково припинено подачу гарячої води.

У Запоріжжі сьогодні тимчасово припинено теплопостачання споживачам у будинках на низці вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Зокрема, у зв’язку з проведенням робіт по заміні ділянки трубопроводу теплопостачання, до 14:00 відключено подачу тепла до школи № 67 по вул. Радіаторної, 26, та навчально-виховного комплексу по вул. Сєченова, 25 в Заводському районі.

Також, внаслідок аварійних ремонтних робіт на теплових мережах, до 17:30 буде відсутнє теплопостачання у споживачів в Орджонікідзевському районі за адресами: пр. Маяковського,20, 20-а, 24-а, 26; вул. Сталеварів, 29, 31, 31-а, 34, 36, 38, 40.

Окрім того, через проведення робіт по врізці циркуляційного трубопроводу гарячого водопостачання, до 17:00 буде тимчасово відсутня гаряча вода у споживачів на вулицях: Комінтерну, 2; Ногіна 1, 2а,5,10, 12; Дегтярьова 2, 5а, 6, 8, 10, 12 в Ленінському районі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканцям п’яти районів Харкова сьогодні відключили централізоване водопостачання. Проте у комунальному підприємстві запевняють, що водопостачання споживачам відновлять сьогодні ввечері.
 

 
Коментарі (0)