ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗапрацював обіцяний публічний реєстр одержувачів субсидій

Запрацював обіцяний публічний реєстр одержувачів субсидій

В Україні запрацював обіцяний публічний реєстр одержувачів субсидій, в якому показаний розмір субсидії за всі періоди
В Україні запрацював обіцяний публічний реєстр одержувачів субсидій, в якому показаний розмір субсидії за всі періоди.
 
Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева в інтерв'ю виданню «Слово і діло».
 
За словами міністра, в реєстрі можна перевірити наявність субсидії по будь-якою адресою в Україні. При цьому особистих даних на сайті немає, тільки інформація про нараховану допомогу.
 
«Ми сховали все персональні дані, але ви можете подивитися, чи є у людини субсидія і її розмір», - розповів Андрій Рева.
 
На засіданні уряду реєстр ще не представили. Обіцянка уявити публічний реєстр Рева давав ще 17 липня 2018 року.
 
Публічний реєстр одержувачів субсидій вже можна побачити за адресою в інтернеті: subsidii.ioc.gov.ua
 
Раніше в Мінсоцполітики повідомили, що в Україні близько половини одержувачів субсидій поки не виявили бажання перепризначити їх на наступний рік, очікуючи опалювального сезону.

Міністр порекомендував громадянам "не чекати осінніх черг і подавати документи на субсидію вже зараз". За словами міністра, управління соцзахисту розгляне документи, а розмір субсидії на опалювальний сезон розрахує автоматично, без повторного звернення, в жовтні 2018 року. 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
22 Серпня 2018 p. 21:49
У нас замість роботи - центри зайнятості, замість послуг - центри обслуговування, замість тепла - лічильники тепла, ну а замість субсидій - реєстр одержувачів субсидій...
Коля Пухов
22 Серпня 2018 p. 21:52
Обгортка для товару підміняє сам товар.
Коля Пухов
22 Серпня 2018 p. 22:03
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями", "реорганізаціями" і т.п. держустанов; тобто позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам, з ініціативи держави. І якщо у сім"ї є така особа, то тепер, по новим правилам , такій сім"ї СУБСИДІЯ призначатись не буде. Фактично виходить, що людина не має доходу з вини держави, а постраждає від цього те домогосподарство, у якому проживає ця людина...