ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗапуск електростанції в Криму відклали втретє

Запуск електростанції в Криму відклали втретє

Російський "Ростех" не зміг вчасно здати електростанції в Криму і в третій раз запропонував перенести їх запуск

Російський "Ростех" не зміг вчасно здати електростанції в Криму і в третій раз запропонував перенести їх запуск. Про це повідомив міністр енергетики РФ Андрій Черезов. Згідно з інформацією, "Ростех" попросив Міненерго РФ перенести терміни запуску двох електростанцій в Криму - Таврійської і Балаклавської» ТЕС в Сімферополі і Севастополі відповідно.

Проте, перші блоки обох станцій запустили з запізненням на місяць, але вони працюють в неповному режимі. За попередніми даними, два енергоблоки цих електростанцій можна буде запустити не раніше березня 2019 року, в той час як вони повинні були працювати ще з березня 2018 року.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, на території Херсонської області побудують унікальну електростанцію. Для майбутньої електростанції застосують технологію трекінгових систем, яка є надзвичайно ефективною в сфері сонячної енергетики. Технологія полягає в тому, що сонячний модуль стежить за траєкторією сонця в різні пори року, і доводить виробництво енергії до можливого максимуму.

 

 
Коментарі (0)