ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗаради теплих батарей Севастополь позичить 20 мільйонів у ЄБРР

Заради теплих батарей Севастополь позичить 20 мільйонів у ЄБРР

Влада Севастополя планує взяти в Європейському банку розвитку та реконструкції кредит у 20 млн євро на розвиток місцевої системи теплопостачання

 

Влада Севастополя планує взяти в Європейському банку розвитку та реконструкції кредит у 20 млн євро на розвиток місцевої системи теплопостачання.

Про це в ефірі програми «Вирішуємо спільно» Севастопольської РДТРК повідомив директор комунального підприємства «Севтеплоенерго» Володимир Хибученко.

«Володимир Ілліч Арабаджи (заступник голови СМДА – ред.) Вів переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку. Сюди приїздив представник банку. Я також брав участь в цих переговорах. Ми готуємо матеріали і розглядаємо один з варіантів, щоб нам виділили до 15 років довгостроковий кредит на суму близько 20 мільйонів євро. Це – прямі гроші плюс можна розглядати 1мільйон у вигляді грантів», - сказав В.Хибученко.

Він підкреслив, що влада Севастополя «отримала позитивний сигнал». «Зрозуміло, рішення буде затверджуватися на сесії міськради. Будемо захищати це рішення», - зазначив директор «Севтеплоенерго».

 

Джерело – «Бізнес&Політика»

 
Коментарі (0)