ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗаступник міністра інфраструктури потрапив у ДТП через ями на дорогах

Заступник міністра інфраструктури потрапив у ДТП через ями на дорогах

Заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань потрапив у ДТП під час поїздки на Закарпаття. Машина через яму вилетіла в кювет.
Заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань потрапив у ДТП під час поїздки на Закарпаття. Машина через яму вилетіла в кювет. Швидкість була 20 км/год і тільки вирвало колесо.  
 
Про це Віктор Довгань написав на своїй сторінці в Facebook.
 
ДТП сталося на дорозі національного значення Н09 неподалік від кордону з Румунією. За словами заступника міністра, на автодорозі Н09 дорожнє покриття практично відсутнє. 
 
"Дорогами сонячного Закарпаття – 12 годин в машині Львів - Рахів - Солотвино - Мукачево - Ужгород - Свалява - Львів. Повна відсутність дорожнього покриття на Н09, дорога вздовж державного кордону з Румунією і з'єднує декілька районів. Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет, добре, що швидкість була 20 км/год і тільки вирвало колесо", - написав Довгань. 
 
Він також повідомив, що цього року на ремонт доріг виділили 600 млн гривень. В першу чергу, треба приділити увагу трасам Київ-Чоп та Мукачево-Рахів.

 

 
Коментарі (0)