ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗавершується створення Реєстру міжнародних автобусних маршрутів

Завершується створення Реєстру міжнародних автобусних маршрутів

Ключова мета – надати пасажиру інформацію про офіційні регулярні маршрути, перевізників, можливість придбати квиток та залишити зворотний зв’язок про поїздку на одному ресурсі.
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Укртрансбезпекою готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень, пише "Україна Комунальна".
 
Наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній з продажу квитків до Реєстру. Ключова мета – надати пасажиру інформацію про офіційні регулярні маршрути, перевізників, можливість придбати квиток та залишити зворотний зв’язок про поїздку на одному ресурсі.
 
Водночас, з кількома компаніями вже тестується можливість придбати квиток на рейс онлайн завдяки інтеграції. Міністерство пропонує перевізникам, та агрегаторам, які ще не приєднались до державного ресурсу, долучитись до проекту також. Це безкоштовне та доступне рішення, яке забезпечить сервіс пасажирам та збільшить майданчики для продажу квитків для бізнесу.
 
Зацікавленим компаніями та перевізникам варто подати завку до 18:00 25 січня.
 
Для зареєстрованих буде проведена внутрішня презентація щодо можливостей інтеграцій до Реєстру.
 
Коментарі (0)