ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківські вулиці закриють для транспорту

Харківські вулиці закриють для транспорту

Завтра в Харкові на частині вулиці Сумській буде обмежено рух транспорту. Відповідне рішення було прийняте у зв'язку з реконструкцією дорожнього полотна.

У Харкові 5 липня з 8:30 до 18:00 рух усіх видів транспорту по вул. Сумській - на ділянці від вул. Весніна до пл. 1 Травня - буде закрито. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Дорогу  закривають у зв'язку з відновленням асфальтобетонного покриття на цій ділянці вул. Сумської. Наразі на ділянці заборонено рух транспорту, крім громадського.

5 липня громадський транспорт курсуватиме таким чином:

•    автобуси №202е, 65е, 278е, 78, 296е: вул. Сумська - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - вул. Сумська і далі за маршрутом;
•    автобус №291е (у бік вул. Дерев'янка): вул. Петровського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - вул. Сумська і далі за маршрутом;
•    автобус №89е: вул. Весніна - пл. Першого Травня - вул. Сумська і далі за маршрутом;
•    автобус №215е: вул. Сумська - вул. Білої Акації - вул. Новгородська і далі за маршрутом;
•    тролейбус № 2: пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пр. Правди - ст. м. «Держпром»;
•    тролейбус № 40 не курсуватиме.

Як повідомляла «Україна Комунальна», зі вчорашнього дня на кількох ділянках автодороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин діє обмеження руху транспорту. Рух автомобільного транспорту на цих ділянках шляху М-07 здійснюється у реверсивному режимі та регулюється світлофорами.

 
Коментарі (0)