ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗавтра у Луцьку вимикатимуть світло

Завтра у Луцьку вимикатимуть світло

Мешканців Луцька попереджають про відключення світла. Завтра електроенергії не буде у будинках по вулицям Запорізька, Козацька та Січова.

 

Завтра частина мешканців Луцька залишиться без світла. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луцької міської ради.

«Завтра, 23 червня, у зв’язку зі здійсненням робіт з заміни опор буде припинена подача електроенергії від ТП №311 з 9:00 до 17:00 за такими адресами: Запорізька, 1-37; Козацька, 1-6; Січова», – повідомили у міськраді.

У мешканців Луцька просять вибачення за тимчасові незручності.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Луцьку комунальники проводять поточний та капітальний ремонт дорожного покриття. Наразі капітально відремонтовано вул. Гнідавську, В’ячеслава Чорновола, Кравчука (від вул. Воїнів-Інтернаціоналістів до Гордіюк), вул. Станіславського (від вул. Львівської до вул. Гнідавської), Володимирську (з’їзд до річки Омельянівка), вул. Карпенка-Карого (від мосту через р. Стир до перехрестя з вул. Митрополита Шептицького), Вахтангова (на ділянці від буд. №23 до буд. 45), Вересневу, пр. Грушевського (заїзд до стадіону Авангард).

 

 
Коментарі (0)