ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗавтра у Львові заборонять рух транспорту на одному з перехресть

Завтра у Львові заборонять рух транспорту на одному з перехресть

У Львові для забезпечення виконання робіт з реконструкції пл. Св.Юра зі спорудженням пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому, з 9:00 15 червня і до 18:00 27 липня буде закрито рух транспорту на перехресті вул. Листопадового Чину – Устияновича.

У Львові від завтра до 27 липня буде закрито рух транспорту на перехресті вул. Листопадового Чину – Устияновича. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Дані заходи спрямовані на забезпечення виконання робіт з реконструкції пл. Св.Юра зі спорудженням пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому.
 
«У місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки, огороджувальні бар’єри та інформаційні панно», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, з 14 травня для проїзду закрита пл. Св.Юра від перехрестя вулиць Митрополита Андрея і вулиці Шептицьких до перехрестя вулиці Листопадового Чину і площі Святого Юра.
 
Відтак, змінено рух автобусних маршрутів №№ 2А, 15, 33, 38 та
тролейбусів №№ 2, 7, 9, 10, 12, 20.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», із 5 червня розпочне курсувати до Маріуполя поїзд № 70/69 Львів – Маріуполь. Зі Львова він відправлятиметься о 17:40 та прибуватиме до Маріуполя наступного дня о 22:35. Із Маріуполя поїзд почне  курсувати з 7 червня.
 
Коментарі (0)