ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗбитки «Укрзалізниці» зростають через бойові дії на сході

Збитки «Укрзалізниці» зростають через бойові дії на сході

Залізнична інфраструктури на сході України понесла збитки майже у 600 млн грн. В «Укрзалізниці» стверджують, що це не кінцева сума, оскільки частина об'єктів ще потребує обстеження.

Збитки, які понесла залізнична галузь країни через пошкодження залізничної інфраструктури на сході України, становлять майже 600 млн грн. Про це заявив голова Державної адміністрації залізничного транспорту Борис Остапюк, - повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

За його словами, це не остаточні дані, оскільки частина об'єктів ще потребує обстеження.

«У східних регіонах працюють 10 тис. залізничників, які виконують соціальну місію, так як від оперативного ремонту пошкоджених мостових переходів, доріг, електромережі, станцій залежить відновлення промислового життя східних регіонів, забезпечення перевезень вантажів гірничо-металургійного комплексу», - зазначив пан Остапюк.

Зазначимо, за словами начальника управління аналітики та нормування експлуатаційної роботи головного управління перевезень «Укрзалізниці» Миколи Топчієва, залізнична галузь України за підсумками 2014 року може недоотримати близько 3 млрд грн доходу в разі, якщо ситуація на сході країни не стабілізується.

Нагадаємо, внаслідок бойових дій в травні-липні на Донецькій, Придніпровській та Південній залізницях було пошкоджено понад 166 об'єктів залізничної інфраструктури.

 
Коментарі (0)