ГоловнаВибір редакціїАльтернативна енергетика«Зелена» енергетика набирає все більшої популярності

«Зелена» енергетика набирає все більшої популярності

У Дніпропетровській області вже 186 котелень на альтернативному паливі. Із них понад півтори сотні обігрівають житлові будинки, школи, дитсадки, лікарні та амбулаторії
У Дніпропетровській області вже 186 котелень на альтернативному паливі. Із них понад півтори сотні обігрівають житлові будинки, школи, дитсадки, лікарні та амбулаторії. 
 
Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва  Дніпропетровської облдержадміністрації.
 
 «Дніпропетровщина поступово переходить на альтернативне опалення. Це і енергоефективно, і економічно вигідно. В області понад 150 таких котелень обігрівають житлові будинки та держустанови. Ще понад 30 встановлені на промислових підприємствах», – зазначили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва  Дніпропетровської облдержадміністрації.
 
Найбільша кількість альтернативних котелень – у Кам’янському. Їх там 27. У Марганці – 15. Вони обігрівають всі соціальні об’єкти міста. У Криворізькому районі – 16, Криничанському – 14, Петропавлівському – 10.
 

Три найпотужніші котельні працюють у Дніпрі. Вони опалюють лікарні №4 та №9, комплекс медзакладів на Космічній. Потужність котелень – від 6 до 10,5 МВт. 

 
Коментарі (0)