ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗеленський анонсував другий етап «Великого будівництва»

Зеленський анонсував другий етап «Великого будівництва»

За словами президента, підтримку перш за все отримають місця, де є історична спадщина

За словами президента, підтримку перш за все отримають місця, де є історична спадщина.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в 2021 році другою частиною програми "Велике будівництво" стане відновлення 100 культурних об'єктів по всій країні.

Про це він розповів під час зустрічі з представниками бізнесу Чернівецької області, трансляція якої велася на Facebook-сторінці Офісу президента.

"У цьому році ми почали програму" Велике будівництво "і, крім доріг, у нас 100 садів, 100 стадіонів, 100 шкіл. Це не означає, що в наступному році ми не будемо будувати (ці об'єкти - ред.), Це - початок . В наступному році у нас є друга частина цієї програми - це 100 культурних об'єктів ", - зазначив Зеленський.

За його словами, таку підтримку перш за все отримають місця, де є історична спадщина, в тому числі і Чернівці.

Відзначимо, раніше виявилося, що в державну програму "Велике будівництво" в основному входять об'єкти на фінальній стадії будівництва і 10 довгобудів. При цьому багато будівництв проходить без участі держбюджету. Також щоб підвищити рейтинг влади в регіонах, Офіс президента розіслав главам облдержадміністрацій листи з проханням висвітлювати хід цієї програми, підтримувати її в соцмережах, брендировать транспорт і спецтехніку.

Нагадаємо, в рамках "Великого будівництва" президент Зеленський пообіцяв українцям серед іншого побудувати в 2020 році 4000 км доріг.

 

 
Коментарі (0)