ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Зеленський анонсував рішення що полегшать опалювальний сезон

Зеленський анонсував рішення що полегшать опалювальний сезон

Президент Володимир Зеленський провів нараду з урядовцями, із командою ОП та секретарем РНБО щодо ситуації з енергетикою

 

Президент Володимир Зеленський провів нараду з урядовцями, із командою ОП та секретарем РНБО щодо ситуації з енергетикою. Про це він сказав у традиційному вечірньому відеозверненні.

За його словами, вже зараз йде підготовка рішень, які зроблять більш надійним проходження опалювального сезону та дадуть людям більше можливостей пройти і зараз цей надзвичайно складний період з погляду енергетики, дефіцитів і відключень.

«Я доручив представити всі деталі того, що держава може зробити, і деталі того, на які конкретні напрями щодо енергетики треба й надалі мобілізовувати партнерів», – заявив гарант.

Також Зеленський розповів деталі зустрічі з маршалком польського Сейму. Однією з ключових тем розмови був захист України – людей, енергетики від російських терористичних ударів.

«Ми обговорили ключові потреби – те, що необхідно вже зараз і чим Польща може допомогти. Обговорили, звичайно, й увесь двосторонній порядок денний наших країн, а також дипломатичні заходи, які нас усіх у регіоні можуть посилити. Дякую Польщі за вибір бути з Україною в цей час війни», – підкреслив очільник держави.

 

 

 
Коментарі (0)