ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗеленський доручив Криклій закупити нові електропоїзди з кондиціонерами

Зеленський доручив Криклій закупити нові електропоїзди з кондиціонерами

Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради з проблем протидії епідемії коронавируса дав доручення міністру інфраструктури України забезпечити закупівлю електропоїздів з хорошою системою кондиціонування

Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради з проблем протидії епідемії коронавируса дав доручення міністру інфраструктури України забезпечити закупівлю електропоїздів з хорошою системою кондиціонування. Це повідомлення опубліковане на офіційному сайті президента.

"Президент поставив завдання міністру інфраструктури Владиславу Криклій закупити електропоїзди, які будуть мати хорошу систему кондиціонування та вентиляції, щоб зменшити ризики інфікування", - сказано в повідомленні прес-служби президента.

Деталі того, за які кошти має бути проведена закупівля, в які терміни, в яких кількостях і які саме потрібно придбати електропоїзди, не вказуються.

Нагадаємо, що за останні місяці це вже не перше побажання Володимира Зеленського щодо масштабних закупівель рухомого складу. Так, на початку березня, перебуваючи з візитом на Крюківському вагонобудівному заводі, президент України дав доручення міністру інфраструктури купити у КВБЗ 3 дизель-поїзда і 90 пасажирських вагонів.

В кінці квітня в інтерв'ю ЦТС глава наглядової ради КВБЗ Володимир Приходько поінформував, що "ні по потягах, ні по пасажирських вагонів, ні по чому-то ще Українська залізниця не має сьогодні затвердженого фінансового плану".

 

 
Коментарі (0)