ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗеленський: Економіка України зростатиме до 5-7% на рік

Зеленський: Економіка України зростатиме до 5-7% на рік

Президент переконаний, що в наступні роки Україна буде демонструвати зростання економіки

Про це він сказав під час спільної прес-конференції з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, повідомляє УНІАН.

"У наступні роки Україна буде стрімко рости - до 5-7% (ВВП) в рік. Для цього ми вже цієї осені проведемо ряд необхідних реформ, що дозволить зробити Україну" магнітом "для іноземних інвесторів", - заявив він.

"Ми вже почали активну роботу в цьому напрямку і я з радістю запрошую турецький бізнес до нас в Україну", - додав він.

Крім того, президент зазначив, що до кінця року в Києві заплановано восьме засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною.

"Ми домовилися про подальше розширення торгово-економічного та інвестиційного співробітництва. Обсяги нашої двосторонньої торгівлі в 2018 році склали більше 4 млрд доларів США. Я впевнений, що це далеко не межа нашого потенціалу", - додав президент.

"Я з радістю запрошую турецький бізнес до нас в Україну. Я особисто виступаю гарантом вашої комфортної роботи в Україні. Давайте рости разом", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, 7-8 серпня президент Зеленський буде перебувати в Турецькій Республіці з офіційним візитом. Він має намір зустрітися з представниками української та кримськотатарської громади в Туреччині і з Вселенським Патріархом Варфоломієм. Він уже провів зустріч з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Переговори тривали більше 2,5 годин.

 

 
Коментарі (0)