ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЖителі 17 областей отримають новий тариф на газ

Жителі 17 областей отримають новий тариф на газ

азопостачальна компанія «Нафтогаз» обслуговує близько дев'яти мільйонів громадян України

 

Газопостачальна компанія «Нафтогаз» обслуговує близько дев'яти мільйонів громадян України. Через війну облгази у багатьох областях перестали працювати, тож споживачі стали клієнтами «Нафтогазу».

Як повідомили у прес-службі компанії «Нафтогаз», нових користувачів підключили до річного тарифного плану «Фіксований», тариф за яким становить 7,96 грн/кубометр із ПДВ, без вартості транспортування. У компанії стверджують, що це одна із найвигідніших цін на ринку.

Йдеться про споживачів, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом «Твій Газзбут» (104.ua) та ТОВ «Одесагаз-Постачання».

«Відповідне рішення ухвалив Оператор ГТС України та Міністерство енергетики», – зазначили у «Нафтогазі».

За інформацією компанії всіх споживачів переведуть на нові договори автоматично. Отримати рахунок за спожитий газ у травні можна:

в особистому кабінеті на my.gas.ua;

у чаті GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply у Facebook;

«Укрпоштою» після 20-го числа поточного місяця лише в тих регіонах, де відсутні активні бойові дії.

Розраховуватися за спожитий газ українці будуть у встановлений спосіб. За ресурс, отриманий до 30 квітня 2022, слід заплатити попередньому постачальнику.

За отриманий газ після 1 травня розрахунки здійснюватимуться вже з компанією «Нафтогаз України». Це стосується споживачів у таких областях:

Вінницькій;

Волинській;

Дніпропетровську;

Житомирській;

Закарпатській;

Запорізькій;

Івано-Франківській;

Київській;

Львівській;

Миколаївській;

Одеській;

Рівненській;

Сумський;

Харківській;

Хмельницькій;

Чернівецькій;

Чернігівській.

Здійснити оплату за платіжками можна онлайн (в особистому кабінеті на my.gas.ua, у чат-ботах компанії у Viber, Telegram та Facebook, через сайти та мобільні додатки банків, за допомогою платіжних систем Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay, Apple Pay , Google Pay), а також офлайн у платіжних терміналах самообслуговування, відділеннях банків, Укрпошти або Новій пошті.

 

 

 
Коментарі (0)