ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняЖителі Коцюбинського побажали приєднатися до Києва

Жителі Коцюбинського побажали приєднатися до Києва

За відповідне рішення проголосували понад 60% респондентів

 

За відповідне рішення проголосували понад 60% респондентів

Жителі селища Коцюбинське Київської області проголосували за приєднання до Києва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила селищний голова Ольга Матюшина.

"За Київ проголосували майже 61%. Проти - 37,5%. Утрималися майже 1,2%. Чи не зараховані 0,3% голосів. Спасибі всім, хто взяв участь в громадських слуханнях. А це майже 1 340 Коцюбинці. Результати будуть мною спрямовані до Київради і в парламент ", - зазначила Матюшина.

Вона також підкреслила, що не брала участі в голосуванні, і закликала до цього депутатів, щоб не поляризувати громаду.

Раніше повідомлялося, що 20 травня 2015 року депутати Коцюбинської селищної ради прийняли рішення про приєднання до м Ірпінь. За словами місцевих жителів, відбулося це без обговорення - думка громади щодо об'єднання ніхто не запитав. Більш того, про сесію, на якій голосували за це рішення, знали навіть не всі депутати.

У травні 2016 року Київський апеляційний адмінсуд визнав протиправним і скасував рішення Коцюбинської селищної ради про приєднання селища до Ірпеня без належного проведення громадських обговорень.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що підтримує створення єдиної агломерації для об'єднання близьких до Києва населених пунктів.

 

 
Коментарі (0)