ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Жителі Кривого Рогу підпалили шини під управлінням «Криворіжгаз»

Жителі Кривого Рогу підпалили шини під управлінням «Криворіжгаз»

Сьогодні, 12 листопада жителі міста Кривий Ріг принесли та підпалили шини під управлінням ПАТ «Криворіжгаз», вимагаючи відновити постачання газу тепловикам, щоб вони в свою чергу розпочали опалювальний сезон
Сьогодні, 12 листопада жителі міста Кривий Ріг принесли та підпалили шини під управлінням ПАТ «Криворіжгаз», вимагаючи відновити постачання газу тепловикам, щоб вони в свою чергу розпочали опалювальний сезон, це повідомляє прес-служба компанії.
 
"Будівля "Криворіжгазу" захоплена невідомими людьми. В заручниках утримуються співробітники підприємства, які вели з ними переговори. Компанія не може гарантувати безпечне газопостачання міста", - йдеться в повідомленні.
 
На площі перед входом до будівлі лежать шини, деякі з них горять. 
 
 
Відзначається, що будівлю підприємства взяли штурмом "через відмову "Нафтогазу України" постачати газ підприємству ДП "Криворізька Теплоцентраль". 
 
"У заручниках залишаються Анатолій Пономаренко, технічний директор, і Борис Рибка, начальник управління охорони праці, які вели з учасниками мітингу переговори. Вони пояснювали, що "Нафтогаз України" повинен дати дозвіл на пуск газу, але люди нічого не хочуть чути, тому що їхні діти мерзнуть", - йдеться в повідомленні.
 
На місце прибули пожежні машини. 
 
"Раніше незаконно були відкриті засувки, запущено п'ять котелень з шести. Система газопостачання розбалансована", - йдеться в повідомленні.
 
В "Криворіжгазі" пояснили, що НАК "Нафтогаз України" відмовляється подавати газ на підприємство через борги за попередні періоди. У зв'язку з цим  сотні тисяч жителів міста сидять без тепла. 

 

 
Коментарі (0)