ГоловнаНовини ЖКГТранспортЖителі Рівного не встигли натішитись новими автобусами

Жителі Рівного не встигли натішитись новими автобусами

У Рівному із шести, нещодавно запущених в експлуатацію, нових автобусів, наразі курсують лише два. Рівняни стурбовані, адже це чи не єдиний комфортабельний транспорт у місті, і він зникає.

Нині в Рівному курсують два нових автобуси. Ще два на вимушеній зупинці, їх після ремонту пустять звичним маршрутом з початку наступного тижня.

Виявляється, що у подальшій довгостроковій перспективі повернути транспорт не вдасться. Перевізник продав транспорт в іншу область. Зроблено це було не без причини. Як повідомляє Рівне 1, за словами одного з перевізників «утримувати автобуси не вигідно, за три місяці курсування транспорту прибутку жодного».

Це підтверджує і другий перевізник. Розповідає, замість прибутку, щодня з одного автобуса отримує збиток у 200 грн, це без врахування витрат на ремонт транспорту.

Головна тому причина у тому держава, котра не виплачує компенсацію підприємцям за перевезення пільговиків. Відтак, за три місяці курсування «комфортабельного» автобуса,  було підраховано, що підприємець отримав збитків близько 200 тис. грн.

Ця ситуація неабияк турбує начальника профільного управління міста Віталія Миронюка. Чиновник розповідає, що покладав на цей транспорт великі надії.

 
Коментарі (0)