ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖитлові програми з'їдять на Луганщині майже 3 млн грн

Житлові програми з'їдять на Луганщині майже 3 млн грн

На фінансування житлових програм Луганщини у 2014 році піде майже 3 млн грн. Саме ця сума передбачена на ці цілі в обласному бюджеті.

В обласному бюджеті Луганщини передбачено 2,7 млн грн на фінансування житлових програм у 2014 році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі місцевої ОДА.

За словами директора Луганського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергія Морнева, ці кошти будуть спрямовані на «Програму забезпечення молоді житлом у Луганській області на 2013-2017 роки» та «Програму сприяння забезпеченню житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників, медичних і фармацевтичних працівників культури та мистецтв, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування у Луганській області на 2013-2017 роки».

«Кошти на державні програми виділено зі спеціального фонду обласного бюджету. Таким чином, місцева влада і надалі підтримує фінансування державних житлових програм», – зауважив посадовець.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, новий уряд продовжить реалізацію всіх житлових програм, розпочатих колишньою владою.

 
Коментарі (0)