ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖитловий фонд Луганщини нищать «Градами»

Житловий фонд Луганщини нищать «Градами»

У Луганській області вже кілька днів не припиняються обстріли населених пунктів регіону. У селах та містах зруйновані житлові квартали. Пошкоджено системи життєзабезпечення.

На Луганщині бойовики продовжують вести артилерійський обстріл населених пунктів області. Найбільше страждають Щастя, Попасна, Станиця Луганська, Чорнухине, Тошківка та Новоташківка. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Зокрема у селищі Тошківка снаряди терористів вибухнули на вул. Спортивній та Східній. У населеному пункті зруйновано 6 будинків – знесені дахи та пошкоджені фасади.

Крім цього, у Попасній не припиняються обстріли житлових будинків та інфраструктури з систем залпового вогню «Град». Так, у місті 750 абонентів залишаються без газу, один з мікрорайонів вже 10 днів відрізаний від централізованого водопостачання. Третина населеного пункту повністю знеструмлена.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганській області під обстріли бойовиків потрапило кілька населених пунктів. Житловий фонд зазнав пошкоджень.

 
Коментарі (0)