ГоловнаНовини ЖКГЖитловий фонд столиці готовий до зими на 98%

Житловий фонд столиці готовий до зими на 98%

Житловий фонд столиці до роботи у зимових умовах готовий на 98%. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив начальник Головного управління житлового господарства Володимир Стороженко, передає кореспондент ІА Україна Комунальна.«Уже завершено роботи з випробування магістральних, приб

Житловий фонд столиці до роботи у зимових умовах готовий на 98%. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив начальник Головного управління житлового господарства Володимир Стороженко, передає кореспондент ІА Україна Комунальна.

«Уже завершено роботи з випробування магістральних, прибудинкових та будинкових інженерних мереж, виконано їхню промивку та наповнено спеціальною рідиною. Попереду – комплекс заходів із капітального ремонту житлового фонду, соціальної сфери, асфальтування та благоустрою територій. Ці питання знаходяться під пильним оком громади та контролюючих органів», – зазначив Володимир Стороженко.

Він додав, що сьогодні у столиці залишаються без гарячої води 583 будинки, та наголосив, що більшість з них не підключені через несвоєчасне відновлення мереж ПАТ «Київенерго». Незадовільна ситуація і щодо розриття на інженерних мережах – таких зараз налічується 336 місць. Ще одне проблемне питання – викрадення кришок люків на тепло- та водопровідних колодязях (1 349 адрес).

Начальник Головного управління житлового господарства також зауважив, що наразі тривають роботи з ремонту сходових клітин, заміни ламп у під'їздах на енергозберігаючі, асфальтування покриття прибудинкової території та міжквартальних проїздів, заміна та модернізація ліфтів.

Нагадаємо, що станом на 16 вересня 2011 року у житловому фонді столиці до осінньо-зимового періоду готуються 11 тисяч 36 будинків. Зокрема, 8 тис. 341 – комунальної власності, 917 будинків ЖБК, 319 будинків ОСББ, 514 відомчих житлових будинків, 509 інвестиційних та 436 гуртожитків

 
Коментарі (0)