ГоловнаНовини ЖКГТранспортЖитомиряни тимчасово їздитимуть в транспорті за старими тарифами

Житомиряни тимчасово їздитимуть в транспорті за старими тарифами

У Житомирі призупинили введення підвищених тарифів та проїзд у громадському транспорті. Влада планує обґрунтувати нові тарифи перед населенням та довести їх необхідність.

У Житомирі зупинили розпорядження міськвиконкому про підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті. Таке рішення прийняла в.о. міського голови Любов Цимбалюк, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Зокрема, чиновниця зазначила, що потрібно обґрунтувати підвищення тарифів для населення.

«Сподіваюсь на розуміння і з боку перевізників. Треба довести громаді правильність рішення, обґрунтованість розрахунків, і тоді піднімати тарифи. Давайте попрацюємо разом і не будемо зараз приймати ніяких мір. Сьогодні вийшли люди, завтра не виїдуть маршрутки. Але це все - наша спільна відповідальність перед житомирянами», - сказала пані Цимбалюк.

Зауважимо, що згідно з рішенням виконавчого комітету проїзд у міських автобусах коштує 3 грн, а в міському електротранспорті – 2 грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, експерти переконані, що Києву необхідно підвищити тарифи на проїзд у метрополітені. Проте, перш за все, владі потрібно чесно довести, що по-іншому не можна.

 
Коментарі (0)