ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЖитомирська влада створила КП з постачання газу

Житомирська влада створила КП з постачання газу

Депутати Житомирської міської ради на сесії 9 лютого прийняли рішення про створення комунального підприємства «Житомирміськгаз»

Депутати Житомирської міської ради на сесії 9 лютого прийняли рішення про створення комунального підприємства «Житомирміськгаз», яке буде забезпечувати об'єкти інфраструктури, комунальну теплоенергетику і приватних споживачів газом.

За таке рішення проголосували 50 з 55 присутніх на сесії депутатів.

Як пояснив на сесії директор комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин, створення такої структури допоможе забезпечити економію бюджету близько 2,5-3 млн грн, своєчасно вирішувати питання надання лімітів, а також забезпечити безперебійну поставку газу всім споживачам міста.

Депутати вирішили, що статут КП вони розглянуть на наступній сесії міськради, очевидно через місяць, а поки створили комісію для інвентаризації газових мереж міста та вирішення інших питань щодо створення підприємства. До складу комісії увійшли 13 чоловік: представники депутатського корпусу, представники влади, а також керівники ПАТ «Житомиргаз» і «Житомиртеплокомуненерго».

Джерело - Житомир.інфо 

 
Коментарі (0)